Thread: Trailere
View Single Post
Old 04 May 2012, 06:02   #668
rifa
Guru

rifa

Originally Posted by buticut:
Ohhh e evident ca au lucrat la vocea lui Bane, se aude mult mai clar. Looks awesome, DAR mi-ar fi placut ca Femeia Pisica sa nu-i fie aliata

In mare, povestea din TDKR e bazata pe o combinatie intre niste elemente ce apar in urmatoarele 2 ilustratii: Batman: Knightfall si Bruce Wayne: Fugitive. Catwoman nu a fost niciodata un villain pur. Ea este un anti-erou si un interes in dragoste pentru Batman.

Trailerul arata foarte foarte bine. Mult dramatism... ceea ce-mi place. Nolan ne mai demonstreaza odata cat de bine stie sa-si promoveze filmele. Omul e genial cand vine vorba de trailere. Stie exact ce si cum sa puna in ele ca sa te atraga instant si sa nu-ti vanda toata gogoasa.

Originally Posted by Kriss_Kringle:
Acum mi se pare ca vocea lui aduce putin cu Jar-Jar Binks din ce-am auzit in trailerul asta.
De unde le scoti frate? Bane si Jar-Jar Binks... buna gluma.

Trailerul asta de 3 minute parca imi da senzatia ca ma uit la un remake(mai mult sau mai putin) al primului Alien pentru ca desfasurarea e cam aceeasi.Sper sa ma insel amarnic!
Nu stiu cum poate sa-ti dea tie senzatia asta cand ceea ce se intampla acolo trimite la o cu totul alta lume decat cea din Alien. Da, sunt niste elemente comune dar nimic mai mult...

New Amazing Spider-man Trailer!

Sunt pregatit sa trec peste faptul ca Lizard seamana cu Killer Croc pentru ca restul trailerului arata demential!Ce an o sa fie pentru blockbustere

Adevarat. The Avengers se pare ca e dragut... The Amazing Spider-Man, The Dark Knight Rises, Prometheus, Skyfall si The Hobbit...

Last edited by rifa : 04 May 2012 at 06:04.
rifa is offline   Reply With Quote sendpm.gif