View Single Post
Old 21 Apr 2012, 15:55   #64
JohnnyAddams
Junior

JohnnyAddams

Originally Posted by Kriss_Kringle:
Piesa de rezistenta pentru mine ramane Dark Knight Rises in materie de filme cu supereroi.Sper sa fie adevarate zvonurile legate de Imax si la noi in Constanta ca sa nu-mi mai bat capul sa vin la Bucuresti.Alti bani,alta distractie...

Si "The Avengers" are potential, si o spun datorita lui Joss Whedon, care e un scenarist foarte bun. Are o imaginatie foarte buna, de fapt, majoritatea care au scris pentru Pixar, sunt talentati. El insa are un record pozitiv in ceea ce priveste filmele bune, pentru mine nu ar fi o surpriza ca "The Avengers" sa fie cel mai bun film cu super-eroi al acestui an.

Eu l-a "The Amazing Spider-Man" am dubii mari, mi se pare ca Sony face filme cu super-eroi numai de dragul de a le face si a scoate cat mai multi bani, Alvin Sargent - scenarist, nici el nu mai tine minte decat nu a mai scris ceva bun, ce imaginatie sa mai aiba la 80 de ani, mi se pare mai ok sa aduci un scenarist cu idei moderne, nu un mos care asculta tot ce-i spun producatorii Sony, ca pana acum l-au tinut pe Raimi in ate. Pe urma, Marc Webb, practic un pariu al Sony, un regizor care cu acest film intra intr-o lume noua, pe care n-a mai explorat-o pana acum. Bine, insa aici se poate spune ca si Fincher a fost regizor de videoclipuri muzicale. Mie mi se pare absolut clar ca Sony se baga prea mult in productii, iar acest lucru strica, mi-e greu sa cred ca prima trilogie a ajuns in halul ala datorita lui Raimi.

Last edited by JohnnyAddams : 21 Apr 2012 at 16:02.
JohnnyAddams is offline   Reply With Quote sendpm.gif