Thread: Shame
View Single Post
Old 13 Apr 2012, 18:15   #18
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Originally Posted by Namaste:
Totuși, ideea de ”I respect you too much to fuck you” e puțin cam exagerată, mai ales pentru personajul nostru.

N-as fi prea sigur. Daca ne uitam cu putina atentie la personaj observam ca pare a fi un tip chiar de treaba si nici obsesia lui pentru sex nu reduce cu nimic chestia asta. Deschide usa unei persoane la bloc, in scena cu agatatul nu e deloc insistent, ba chiar nu pare deloc interesat sa se bage in jocurile sefului si practic cam orice face in relatie cu ceilalti arata ca e un tip mai mult decat decent. E clar ca are loc o delimitare stricta intre emotie si obsesia oarecum mecanica. Intr-adevar nu putem sti cert daca in mintea lui se regasea si o tenta de vina pentru ce se intampla cu negresa, dar eu tind sa cred ca exista. Modul in care e prezentat personajul si framantarea de dupa actul sexual esuat ma face sa cred ca in constiinta lui se intampla ceva care nu putea exclude sentimentele celorlalti. Cand nu exista probabilitatea ranirii emotionale a partenerelor nu ezita, dar exact in cazul in care se observa clar o astfel de sansa a renuntat, dar mai important e cand a facut-o... cu siguranta era deja foarte excitat, iar unei persoane precum Brandon nu cred ca-i vine usor sa renunte la o partida de sex intr-un moment ca acela. Nu cred ca a facut-o doar pentru ca-si putea complica viata la serviciu, desi e o explicatia care sta destul de bine in picioare de una singura. Brandon e un tip sfasiat emotional, framantarile lui par foarte chinuitoare in unele momente. Nu cred ca asta-i genul de tip caruia sa nu-i pese de emotiile altora. So yeah, as zice ca e vorba de "I respect you too much to fuck you".
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif