klaudya, mersi de link! reteta de canapele e simpla si maleabila. Aluat de foietaj taiat in diverse forme, uns cu ou/galbenus si copt. Atunci cand e racit se acopera (se mai indeasa si intre straturile foietajului) cu un sos facut din smantana si hrean sau crema de branza cu verdeata. Deasupra se pune somon afumat si arpagic (chives).
Reteta la tort nu e complicata, dar e in germana si trebuie sa o traduc, dar acum nu prea pot de oboseala... Pun un link pentru cine stie limba lui Goethe:
http://www.chefkoch.de/rezepte/56473...-surprise.html
Zeno, noroc ca am luat cina!! Totul arata mouth-watering. Chiar nu e iute chestia aia chinezeasca? Fiindca arata super si nici eu nu prea mananc iute... (salvata!) Apropo, ghimbirul mie nu mi se pare iute deloc

Iar reteta asta de Rösti este exact ce am mancat eu la cineva in Constanta acum 10 ani si mi-a placut foarte mult - intrebare - la faza cu capacul intorci placinta, nu? Oricum: jos palaria!!

Ai grija la accidente ca ne lipsesti pe-aici!