Thread: Seriale TV
View Single Post
Old 08 Apr 2012, 18:01   #729
Federico
Snob Elitist

Federico

Windom, tu nu esti bine curentat cu istoricul relatiilor mele cu serialele, The Wire si The Sopranos n-am vazut decat cateva minute, la misto. Dar in cele pe care le-am vazut (Breaking Bad, Twin Peaks --oh, the irony --, SFU, si care au mai fost) , da, am avut probleme cu asta.
Quote:
două-trei episoade mi se pare normal
Well, dupa doua trei episoade mi-au placut multisor de Brenda si Dave, de ex, in SFU, dar tocmai cu timpul parca o iau la vale. La fel si cu BrBa - Hank chiar ma uimea in prima jumatate a primului sezon. Cu timpul insa mi-a scazut in ochi grozanic de mult.
Dale Cooper care e un personaj intr-adevar exceptional, mi-a placut cel mai mult, la fel, in primele episoade, si spre sfarsit in anumite strafulgerari de inspiratie - care n-au treaba cu acumularea de experienta, substanta. Eu nu cred in asta, in factorul timp. Un personaj poate fi mai profund intr-o singura scena, daca e binecuvantat de inspiratie, decat in oricate alte zeci sau sute de minute. BOB e cel mai bun exemplu.
Originally Posted by charles:
eu nu inteleg de ce tu ceri ce ai deja! evident ca exista o structura, nu radicala, dar totusi foarte diferita intre TV & Cinema, la fel ca intre Teatru & C. (+ ca scopul, targetul, etc difera in fiecare caz).
el.
Pai, eu credeam, dupa trambita lumii, ca serialele sunt o valoare aparte si de-asta am zis, sa vad si eu despre ce-i vorba, sa nu pierd cine stie ce, sa nu mor prost. Dar e bine, ca incep sa ma lamuresc cum sta treaba. O sa-mi iau mana de pe ele.
Quote:
Eu, sincer, ma uit la seriale ca sa-mi vina somnul. Asta sau The Money Chann
Ha! Ha! Bravo, domnule, asa te vreau.

Last edited by Federico : 08 Apr 2012 at 18:04.
Federico is offline   Reply With Quote sendpm.gif