View Single Post
Old 05 Apr 2012, 21:54   #2809
iiii
cu 4 de i

iiii

deci....

castig pe cinemagia un tricou si o agenda , This means war/ Sa fie razboi.... vb prin mailuri, si azi plec de la birou , iau 79, merge ca melcu pana la romana... stau... astept... e ok... cobor la popa nan, merg in spatele liceului mihai viteazu, la statia lui 86 , 90/92 ( nu mai tin minte ) , tin sa ii multumesc lui judex pt ajutorul si indrumarea telefonica, ajung la cinemagia la sediu... pe la 19:10, un portar ma lasa sa urc pana la 6 (cred ca la misto ) vad call centeru de la okazi.ro , numai mandre una si una... mda... nimeni pe la sediu....
cobor, si vb cu un alt portar si ramane masca cum de am intrat apoi incepe sa il mustruluiasca pe celalalt ca de ce m-a lasat sa intru ca nu e voie... era 19:20..... ma intreaba ce vreau.. ii zic elegant ca am venit sa ridic un premiu de la cinemagia... si imi zice ca stie despre ce e vb.. zic ok... da omu'un telefon vb cu o don'shoara zice , ma intreaba ce am castigat, se confirma cat de cat telefonic, imi zice sa astept.
buuuuuuuun , imi zic, macar nu am venit degeaba pana acolo, ies la o tigara, evident ca portaru imi cere o tigara... pretext ca nu mai are... dar eu am vazut in biroul lui 1 pachet de kent 4... trecem peste...

se face ceasul 19:40... coboara don'shoara, ( chiar draguta ) completez foaia iau plicu si plec....
ajung in statie la 90.... ma uit in plic. tricoul era.... dar agenda era un album foto de la the vow! zic ok....
ajung acasa, desfac tricoul.... made in honduras... zbang... nu intra pe mine! tin sa mentionez ca am 1.79 cm si 72 kg.... am zis ca nu e adevarat.... pierd 40 minute dus, schimb 2 trolee, stau 20 min in statie , iau troleul 90 pana la univ , apoi de la univ iau 137 pana acasa.... ca sa primesc un tricou mic si un album foto!

concluzie : hahahahah