View Single Post
Old 03 Apr 2012, 19:05   #4207
bremen1980
Guru
 
bremen1980
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 2,355
Originally Posted by Windom:
Hereafter - tulai maică ce labă tristă. A ajuns moshu cu un picior în groapă, şi-a agăţat clopul de văcar în cui şi a trecut la metafizică. Eastwood has gone Shyamalan, people, it is official. L-a luat pe Damon de-o toartă (cine puii mei cîntă melodia aia that goes Fuck meeee Matt Damooooon sau I fucked Matt Damon, or something like that - îmi tot revenea în minte tot încercînd să nu adorm în alea 2 ore şi zece min(????????) ), pe o franţuzoaică de cealaltă toartă şi 2 bucăţi gemeni insuportabili în cîrcă. Şi s-a pus pe zis basme. Damon e medium. Şi muncitor în construcţii. Schimbă globul de cristal pe casca de constructor dar trecutul îl ajunge din urmă. Franţuzoaica (destul de futabilă), moare şi învie, dup-aia vrea să scrie o carte. Dar înainte de asta, merge la o hoaşcă, coborîtă parcă dintr-un nazisploatation, să-i mai servească cîteva platitudini legate de subiect. Din 2 gemeni rămîne 1, care nu prea se împacă cu ideea şi vine la Damon să-i facă legătura cu partea cealaltă, să-i zică No2 că totu-i ok şi că basca lui e cea care l-a salvat de atentatele teroriste din metroul londonez. În final, Damon şi franţuzoaica îşi zîmbesc cretin, se iau în braţe. Ş-am încălecat pe-o şa...(mai ştii ce-i aia, Eastwood bacsi?).
Jesus, după Invictus şi după cretinătatea asta mi-e şi frică să mă mai bag la J. Edgar...
O fi vrut sa fac si Cli(n)t un fel de The Tree of Life dar n-a avut DDT??? Si eu am J .Edgar pe hard dar nu prea am chef sa-l vad . Am vrut sa-l vad pe ecran cu un prieten dar m-a luat ala la misto cand a auzit la ce vreau sa-l duc.

Am vazut Le Havre ultimul Kaurismaki -povestea simpla :un batran cu inima mare gaseste un negrisor venit in Le havre intrun container . Toata comunitatea se aduna si-l expediaza pe pustiul nostru in Anglia la mama lui trecind peste filtrele politiei. Problema filmului este ca apeleaza la toate cliseele care-ti vin in minte cand te gindesti la Franta : liberte ,egalite ,fraternite , baghete , micile bistrouri populate cu personaje dubioase dar inimoase , comisari stilati ,oameni buni la suflet .Singurul mar putred din tot cosul parfumat se dovedeste a fi tocmai Jean-Pierre Léaud aici in rolul unui turnator care-l da pe goarna politiei pe pustiul ciocolatiu. De, la batrinete te ma sclerozezi si se alege praful din revolta tineretii tale . Vad ca astia din filmmenu ii dau 4 stele din 5 .Eu ii dau 7.5/10
Daca tot vorbim despre clisee privind Franta cred ca ''Midnight in Paris ''bate toate recordurile .

Last edited by bremen1980 : 05 Apr 2012 at 07:19.
bremen1980 is offline   Reply With Quote sendpm.gif