klaudya, eu nu stiu sa fac bulz, adica pentru mine bulzul e doar mamaliga cu brinza, dar nici asa nu am facut niciodata.
Humus
- naut pus la inmuiat/incoltit apoi fiert - se tripleaza cantitatea fata de boabele initiale. Am facut in trecut si cu naut doar incoltit. Trebuie asteptat cam 4 zile sa fie boabele destul de moi, dar trebuie sa va si obisnuiti cu gustul ala mai fainos.
- citiva catei de usturoi
- un praf de cayenne pepper
- jumate de avocado (extrem de optional)
- sucul de la o jumatate de lamiie
- 3 rosii uscate (eu le am in ulei si au un gust duleag, care se transmite si humusului)
- ulei cit cuprinde ca sa iasa o pasta cit de moale vreti si in acelasi timp sa se poata invirti in blender. Asta e partea cea mai enervanta, ca blenderul nu vrea sa se miste daca nu are destul lichid. Sau il faceti mai rough, nu iese la fel de fin ca ce se cumpara din magazin.
Mie mi-a placut cum a iesit; dulceag, iute si usturoiat.
klaudya, spor si mai vino si cu poze

doar n-o sa pun doar eu
