View Single Post
Old 29 Mar 2012, 08:10   #1940
Windom
The Ultimate Badass

Windom

Pretul nu (mai) e chiar asa o problema. Noi cind l-am cumparat am dat pe el vreo 40 mil lei vechi. Acum au scazut scorurile cam la jumatate din cite stiu eu. Problema e, dupa cum spune si Paul, spatiul. Pentru ca daca nu ai o camera suficient de mare (10-15m distanta pina la perete), mai bine faci cum am facut eu, investesti intr-un LED TV si te-ai scos. Fiindca fara spatiu esti nevoit sa reduci imaginea si tot acolo ajungi. Iar calitatea imaginii e mult mai buna la teveu (cu exceptia cazului in care dispui de atita malai incit sa-ti tragi un proiector blu - dar aici nici nu vreau sa ma gindesc la scoruri).
Apoi e faza cu lampile, trebuie sa ai grija atunci cind cumperi sa vezi cam ce durata de viata au. Fiindca e una limitata la citeva mii de ore. Apoi, daca vrei sa-l conectezi la laptop, trebuie sa-l incerci inainte de a-l cumpara, pentru ca nu toate laptopurile sint compatibile (al nostru, cel putin, face nazuri si nu le recunoaste pe toate).
DAR, marele avantaj e, intr-adevar, faptul ca ai cinema la tine acasa. It's the closest thing you'll get to the real thing. Eu am vrut la un moment dat sa fac aici in oras o mini-cinemateca, insa din cauza Legilor Pulii si a Cetatenilor Pulii pe care doar speluncile locale ii pasioneaza, n-am mai facut nimic. Decit o proiectie underground cu Passion of the Christ cu ocazia sarbatorilor pascale.

http://www.youtube.com/watch?v=YQiPQ...rom=PL&index=5
Windom is offline   Reply With Quote sendpm.gif