Citind comentariile voastre la Ossos si the town, mi-a venit o idee. E o propunere pentru cei care scriu comentariile. Inteleg ca se compara 2 filme si il alegeti pe cel care v-a placut/impreionat mai mult, dar daca ati vrea sa dati si o nota filmelor, poate ar avea mai multi impulsul sa le vada. De ex, din comentariul lui marcus la The town, eu chiar nu stiu daca filmul asta e bun, peste bun sau mediocru, dupa parerea lui. Am inteles ca nu ar fi mai mult de comentat si nu asta ma intereseaza. Ma intereseaza cum considera el filmul respectiv chiar daca zice ca n-are ce scrie mai mult. Oricum notele respective sau calificativele nu zic ca trebuie sa justifice alegerea, pentru ca pot fi 2 capodopere dar pe una din ele o preferi in fata celeilalte, notele sint orientative doar pentru cei care inca nu au vazut filmele. E adevarat ca ai putea sa-ti dai seama si din comentarii; iubesc comentariile lui Twinsen

la el stiu clar cind nu-i place un film, dar daca mie mi-a venit acum ideea asta inseamna ca nu e intotdeauna evident cum considerati un film.