View Single Post
Old 20 Mar 2012, 12:53   #349
copila_satanista
darkest music addict

copila_satanista

Mai eu am castigat de mai multe ori si nu am avut niciun fel de probleme. Am castigat la Cinema Pro, la Cityplex si la Movieplex. Problema este ca nu ai mers in perioada in care trebuie si de aici vine confuzia. Pe pagina fiecarui concurs este si un regulament. Citez din acesta : "Această invitaţie este valabilă în zilele luni-joi din săptămâna următoare afişării câştigătorului. Invitaţia se va ridica de la cinematograf pe baza unui act de identitate. Câştigătorul îşi poate alege filmul şi ora de rulare a acestuia, excepţie făcând spectacolele în avanpremieră." Deci daca ai fost anuntata ca fiind castigatoare saptamana asta, trebuie sa mergi la film saptamana viitoare (luni-joi). Pe langa asta adaug ca ar fi bine sa faci si o rezervare daca stii ca e posibil sa nu prinzi locuri in zile aglomerate (exemplu miercuri cand e Orange film).
Cei de la cinema este posibil sa fie ceva mai derutati pentru ca ei ofera invitatii la mai multe concursuri, nu doar pentru cele de pe Cinemagia.

Last edited by copila_satanista : 20 Mar 2012 at 12:58.
copila_satanista is offline   Reply With Quote sendpm.gif