View Single Post
Old 18 Mar 2012, 22:19   #4143
iiii
cu 4 de i

iiii

deci....

sambata am fost la stadion sa iau bilete... cand ajung aproape de casele de bilete... hop tzop vine la mine un tigan, cu ochelari de texan, imbracat cu tricou roz si jacheta... si imi zice : "frate, nu mai sunt bilete la peluza, mai au numai la tribuna 0, dar am eu, la 10 lei (in contextul in care un bilet normal era 5 lei )..."si se tinea dupa mine de nu mai scapam de el.... intr-un final ajung la case unde nenorocitu pleaca... intreb un cetatean,,, si imi zice ca mai sunt bilete si zice ca da... spre norocul meu nu am stat la coada si am cumparat la 5 lei biletul... si ma duc sa il caut pe tigan sa ii zic ca am bilete la peluza, costa 7 lei, daca vrea... dar nu l-am mai gasit.. of.

si vine si ora de meci... cu 15 minute inainte eram la stadion, spre marea mirare, am intrat repede, in 10 minute eram pe stadion , in nord. mare greseala ca am luat bilete acolo...erau langa mine niste taranoi, veniti dracu stie de unde , de au tipat tot meciul, l-au comentat, injurau pe bicfalvi, apoi il laudau.

sa nu mai zic ca aveau stegulete de ala de fash, care le cumpara prostimea inainte de meci.. si sa nu mai zic de noile esarfe, la 10 lei, pe care scrie : FC STEAUA BUCURESTI , cu litere rosii pe fond alb! am zis ca nu e adevarat....

si incepe si meciul... cu tralalalala, cu huhuhuhu, cu aplauze, vine minutu 12, shok... deschide astra scoru, dintr-o faza frumusica sa zic... dar totusi era 0-1 pe tabela.

trece timpul, se canta, se sare , se aplauda... stadionul plin, si incepe steluta sa joaca ,se egaleaza, dintr-o faza care sincer nu am vazut-o bine ca eram la nord, dar la reluare am inteles eu ce si cum... noroc domle noroc.

golul 2, genial, am zis ca nu e adevarat... bravo bravo... si apoi au urmat ratarile de mi-au iesit peri albi ... 3 bare... etc...
si tot ce ma rugam era ca sa mai dea steaua un gol sa nu stau cu teama pana la final, dar numai ratari ratari si iar ratari... dar pana la urma am luat cele 2 puctishoare care ne ajuta.

si am plecat pe jos pana acasa... intr-o mare aglomeratie...

felicitari echipelor concordia si sportul pt realizarile uimitoare din aceasta etapa.