Vreau sa-mi retrag recomandarea si sa-i sfatuiesc pe potentialii amatori sa nu citeasca ''Microfitiuni'' .Dupa 100 de povestiri am ajuns la saturatie si mi-am dat seama ca am recomandat o otrava.O pilula sclipitoare ,dulce dar otravitoare . Atata cinism fata de oamenii din jur reuseste sa te aduca la greata .Atata talent ( pe alocuri geniu ) pus in slujba desfiintarii omului rar am vazut .Sunt satul pina peste cap de scriitorii ,cineastii si dramaturgii care incearca sa ne arate cat de rai ,stupizi ,oribili si egoisti sunt oamenii .Acelasi lucru ni-l baga pe git pina la voma si Jauffret in culegerea lui de povestiri .Parca s-a inteles cu LvT si ar vrea sa distruga in stil ''Melancholia'' intreaga omenire .
Gata !Sunt satul de schelelaielile si vaicarelile in care sunt denuntate tarele umane fara ca autorul sa arate si (un pic de ) mila si compasiune .Jos cinismul si dezabuzarea .Nu voi mai sponsoriza cu banii (timpul si nervii mei ) imbogatirea unor indivizi care chicotesc cu gindul la o posibila anihilare a umanitatii .Mai bine beau o bere la terasa si ma simt mai bine decit sa-mi strice berbecii astia ''minusculele zile '' care mi-au mai ramas .
|