Originally Posted by Chambord:
A fost. E cazul semnalat si de omudindulap printre cauzele neparticiparii lui. Si anumele arogantele unor Anaemona, SoricicaMov, Bremen ...
|

Aroganta unor persoane, acolo unde exista, nu avea legatura cu ceilalti useri si nu se recurgea la atacuri de persoana
@Kriss - Lucrul asta "nu te jena sa scrii, nimeni nu-i nimeni expert pe aici " era chiar valabil. Nimeni nu te ataca pentru parerea ta si se mentinea discutia la una cu argumente. Si cand erau discutii lungi si destul de aprinse pe la inceput intre Twinsen si alte persoane s-a mentinut un dialog civilizat, cu o singura exceptie din cate imi aduc aminte. Faptul ca unele persoane si-au facut in sfarsit curajul sa scrie aici, desi n-au facut-o niciodata in celalalt turneu, imi da speranta ca de data asta vor participa si dincolo. Unele persoane existam pe forumul asta mai mult ca sa ne asiguram ca ceilalti pot scrie linistiti, iar lucrul asta se intampla zic eu, deci nu vad de unde vine teama asta ca, vezi tu, nu esti la nu stiu ce nivel ca sa poti emite o parere fara sa se ia cineva de tine. Va rog sa treceti peste asta si sa participati, atat in turneul organizat de Mercutio, cat si in cel organizat de mine. Una e sa n-ai timp, alta e prostia asta cu "nu am cultura necesara" etc.
LE: Poate imi dati odata si numele persoanelor arogante, nu de alta, dar mie mi se pare ca va uitati dupa cai verzi pe pereti si folositi asta ca pe o scuza. Desi, omul a recunoscut ca el are alt motiv.
LE2:
Originally Posted by Twinsen:
Iar exceptia aceea nu mi-a apartinut.
|
In niciun caz. Din partea mea trebuie sa te felicit pentru modul in care te-ai stapanit si ai mentinut discutia civilizata.