View Single Post
Old 15 Mar 2012, 20:54   #348
emilia.mandalac
Novice

emilia.mandalac

Luni, 12 martie a.c., am primit pe pagina mea de la www.cinemagia.ro un mesaj cum ca am castigat o invitatie de doua locuri la Movieplex Cinema. Din pacate, nu se prea poate beneficia de invitatie pentru ca cei de la cinematograf au varii motive astfel incat sa nu poti beneficia de castig. Va dau un exemplu:
Acum ceva timp in urma, am castigat tot prin cinemagia, o invitatie de doua locuri la PRO Cinema si ca sa pot obtine invitatia castigata a trebuit sa cumpar un bilet. Avand experienta aceasta, am sunat la Movieplex Cinema, am intrebat daca pot ridica saptamana aceasta sau saptamana viitoare invitatia castigata si mi s-a spus ca trebuie sa vin sa o iau saptamana aceasta pana vineri. Insa, aseara, la fata locului, lucrurile au stat altfel: mi s-a spus ca "nu sunteti pe lista, dar mai incercati saptamana viitoare, poate cine stie...". Cand am intrebat daca sigur saptamana viitoare voi putea beneficia de invitatie mi s-a raspuns evaziv: "incercati, nu se stie sigur..." DECI??!! Cum sta treaba cu castigurile astea???

Va multumesc pentru raspuns!
emilia.mandalac is offline   Reply With Quote sendpm.gif