Thread: Seriale TV
View Single Post
Old 15 Mar 2012, 18:52   #719
Federico
Snob Elitist

Federico

Originally Posted by danonino:

Tu incerci sa convingi lumea

Epic fail. RIP.

Originally Posted by sergiuseling:
Mi-am amintit de o întrebare de-a ta mai veche, de ce privim filmele recente când sunt atâtea capodopere vechi. Asta cu „be closer to how we live today” e un argument destul de puternic și valabil dpmdv.
Zeitgeist-ul, da. S-a discutat un pic de el si atunci. Insa asta e si unul din motivele puternice pentru care am vrut sa incerc si serialele astea noi. Credeam ca prin formula asta a lor de-a studia mai de-aproape si mai rabdator decat lungmetrajele viata de zi cu zi ar avea mai mult succes in lasa sa transpara chestia aia. O laie.
Originally Posted by sergiuseling:
Serialele oricât de bune ar fi nu prea reușesc să mă atingă în același mod. În plus am mai văzut recent câteva filme în care-și manifestau regizorii dragostea față de filme. Față de seriale n-am prea văzut.
Una din marile mele nemultumiri fata tv e a-stilisticitatea regiei, sau platitudinea ei, impersonalitatea. De-aia exista si expresia peiorativa referitoare la un film normal "regie de tv". Ultima oara am auzit-o in comparatia lui TGWTDT-ul Fincher cu cel original. (Cred ca e limpede la care se referea.)