View Single Post
Old 15 Mar 2012, 17:14   #3175
Gloria
Super Moderator

Gloria

cosmin742000, exista si in regulament si a mai expllicat AlexM pe acest forum lucrurile care ma intrebi; dar, fie, iata raspunsurile:

1) De ce la filmele la care mi se accepta poster , nu mi se accepta si poze
Daca ti s-au acceptat postere, nu ar fi nicio problema sa ti se accepte si fotografii la film, daca ele corespund calitativ . Daca au fost capturi de pe film, facute in player-ul de pe calculator, au fost respinse, sau daca au avut dimensiuni ce nu respecta cerintele noastre, stipulate in regulament. Capturile in player nu se mai accepta de mult timp

2) De ce nu sunt acceptate la actori poze din filme?

Nu se accepta poze din filme la actori pentru ca n-au ce sa caute acolo. Pozele din filme se pun la filme, nu la actori. E in regulament.

3 Cum asa ceva?:
Verific astazi sinopsisul oficial, ca sa-l compar cu ce ai propus tu.

4 Cum de pot fi moderartori niste indivizi de teapa lui Liviu sau Paul Aramis , singurul lucru la care par a se pricepe este jignirea userilor.In rest daca ii intrebi ceva raspund invariabil ca nu e treaba lor , fara a zice care e treaba lor sau a cui e treaba respectiva
Liviu este un moderator vertical, devotat forumului, si un intelectual, la care "teapa" te referi? Ai exemple concrete/ elocvente cand il acuzi ca te/a jignit? Paul Aramis, este, ce-i drept, mai acid, dar o mana de fier in moderare nu strica niciodata, de aceea l-am si ales moderator. Daca au raspuns ca nu e treaba lor, de ce nu m-ai contactat? Uite si mailul meu: [email protected]

5 Propun o rubrica , unde sa fie afisat stafful cinemagia cu atributiile lui
Da, ar fi binevenita o astfel de rubrica, desi titulatura de "super-moderator", de sub numele meu si al lui StefanDo ar trebui sa te edifice.

Oare ma incadrez la categoria trol?
banuiesc ca intrebarea se vrea retorica, sau ma intrebi pe mine?