Thread: Seriale TV
View Single Post
Old 15 Mar 2012, 16:31   #718
sergiuseling
Guru

sergiuseling

Şi cine ştie poate trece şi la următorul pas. Să meargă pe un topic despre transformers şi să spună şi acolo că ăla e prost.

Originally Posted by Federico:
Apropo, nu suntem singurii. Am dat peste asta dupa ce mi-am zis c-am terminat-o definitv cu serialele (s-ar putea totusi sa mai incerc si "Six Feet Under" candva anul asta) dar uite ce zicea recent si Steve McQueene: I think cinema has a responsibility. You’ve got HBO and AMC doing whatever they’re doing, but cinema has another way of doing things, which can actually be closer to how we live today than any nine-part series on television

Mi-am amintit de o întrebare de-a ta mai veche, de ce privim filmele recente când sunt atâtea capodopere vechi. Asta cu „be closer to how we live today” e un argument destul de puternic și valabil dpmdv.

Serialele oricât de bune ar fi nu prea reușesc să mă atingă în același mod. În plus am mai văzut recent câteva filme în care-și manifestau regizorii dragostea față de filme. Față de seriale n-am prea văzut.

Asta nu înseamnă că nu le urmăresc. De fapt văd 1-2 episoade zilnic și cred că de-a lungul anilor am văzut și peste 100 de seriale. Și din ăstea sunt destule care-mi plac foarte mult și dacă e vorba doar de entertainment chiar cred că sunt comparabile cu filmele.
Dar parcă joacă mai toate la sigur, în mare parte știi la ce să te aștepți când le vizionezi.
sergiuseling is offline   Reply With Quote sendpm.gif