View Single Post
Old 13 Mar 2012, 15:55   #3174
cosmin742000
Guru

cosmin742000

Gloria ti-a trimis pm , acum 2 zile si jumatate cu ce nelamuri am , E bine ca mi-ai dat warm, e bine ca m-ai facut si trol ( ce o mai fi si ala ) Ce nu e bine este ca , cum ma asteptam de altfel , nu am primit niciun raspuns ,Tu cum te-ai autocaracteriza pentru asa ceva?

UIte si mesajul original asa cum ti l-am trimis in PM :
Salut , scuze ca te deranjez , nu as fi facut-o dar dupa zeci de postari pe forumuri nebagate in seama (postarile) , buticut m-a indreptat spre tine sau spre StefanDo.StefanDo deja m-a luat peste picior asa ca ai ramas doar tu.Am cateva intrebari:
1) De ce la filmele la care mi se accepta poster , nu mi se accepta si poze
2) De ce nu sunt acceptate la actori poze din filme? (banui ca din cauza ca aveti experienta unei gramezi de nepriceputi care trimiteau poze cu actori din filme in cadrul carora intrau mai multi actori , etc, dar ,daca e asa , cu acelasi zel cu care mi se sterg mie niste poze f bune la filme (pana acum mi s-au aprobat 972 de poze din vreo 80000 trimise, in timp ce la altii se aproba cate 7000 pe saptamana ,iar eu chiar ma pricep la poze) se pot sterge si pozele necorespunzatoare pt sectiunea actori scoase din filme)
3 Cum asa ceva?:
Plotul actual la filmul Fleurs de sang : "Pam, o femeie copil de 14 ani, isi omoara primul amant, un barbat mult mai in varsta decat ea..."
Plotul pe care l-am trimis eu la filmul Fleurs de sang si a fost respins : "Aflata in arest,dupa ce si-a omorat amantul mult mai in varsta decat ea , o fetita de 14 ani retraieste momentele boeme petrecute alaturi de mama ei ,Lily , o dansatoare de cabaret ..Lily incearca sa creasca performantele dansului sau , de la nivelul de spectacol erotic la nivelul de spectacol de arta, tragandu-si tanara fiica dupa ea din club de noapte in club de noapte si din hotel in hotel , pierzand pana la urma custodia in favoarea statului "
4 Cum de pot fi moderartori niste indivizi de teapa lui Liviu sau Paul Aramis , singurul lucru la care par a se pricepe este jignirea userilor.In rest daca ii intrebi ceva raspund invariabil ca nu e treaba lor , fara a zice care e treaba lor sau a cui e treaba respectiva
5 Propun o rubrica , unde sa fie afisat stafful cinemagia cu atributiile lui , sa stim si noi userii , cui si pentru ce ne adresam.
Mentionez ca nu incarc poze si scriu ploturi pentru premii ( deja nu mai am loc in casa de DVD uri si am si gusturi care nu cred sa fie reprezentate prin premiile date de voi ( imi placfilmele vechi))
Mai mentionez si ca pana acum am pus poze numai la filmele greu de gasit ( cu 2-3 exceptii) care nu aveau nicio poza.

Oare ma incadrez la categoria trol?

Last edited by cosmin742000 : 13 Mar 2012 at 16:06.
cosmin742000 is offline   Reply With Quote sendpm.gif