View Single Post
Old 13 Mar 2012, 09:08   #1115
andreiu7z
Guru

andreiu7z

Originally Posted by MariaMona:
Originally Posted by andreiu7z:
Acum urmează şi filmul. Nu obişnuiesc să văd filmul şi apoi să citesc cartea.
Tks pentru recomandare.

Cu placere, desi nici eu nu am vazut inca filmul, deci nu sunt sigura. Nici eu nu obisnuiesc sa ma uit la film inainte de carte, dar uite tocmai acum fac acest lucru. Sunt fana a serialului True Blood si am vazut toate sezoanele, iar acum citesc cartile dupa care a fost facut serialul. Desi cineva scria pe-aici ca nu merita, mie mi se par foarte savuroase - ca filmul, de altfel, iar personajul Sookie Stackhouse este adorabil in carte, ca si in film. Plus ca fiind o serie de 11-12 volume dupa care s-a facut un serial de 4 sezoane deocamdata, iar serialul nu a respectat intocmai ce e in romane, dau peste surprize placute. De azi dimineata am terminat un volum de 350 de pagini, te tine in priza.
La fel mi s-a întâmplat cu trilogia Millenium, am văzut filmele şi abia acum am pus mâna pe cărţile lui Stieg Larsson. Atâta timp cât nu îţi faci un obicei de a vedea filmul şi apoi cartea, e bine. Eu am avut parte de foarte multe dezamăgiri în privinţa filmelor ecranizate după cărţi celebre, de aceea prefer să citesc;
Ce să-ţi zic, mult spor la lecturat...

Last edited by andreiu7z : 13 Mar 2012 at 09:15.
andreiu7z is offline   Reply With Quote sendpm.gif