Originally Posted by Flavio:
Originally Posted by imoral:
Eu am vb destul de civilizat chiar i-am dat si un sfat lui @Liviu in ceea ce priveste unele persoane care tot pun aceleasi intrebari sa nu le mai raspunda ca se vor satura sa tot intrebe.El nu a inteles a inceput sa imi explice mie ce e ala un moderator/administrator cand eu m-am referit la cu totul alceva.Dupa a intervenit si @Paul_aramis la fel sa imi explice mie ce e ala un moderator/adminstrator fara ca sa stie la ce m-am referit eu mai mult, sa ma ia si peste picior fara ca in prealabil sa ii fi adresat o intrebare .Vad ca expresia trol e uzuala pe acest forum,pacat ca raspunsurile la problemele forumului vin mai greu in schimb jignirile curg ca o cascada chiar si din partea unor moderatori si nu se ia nici o masura din contra tot user-ul e de vina.Dar nu ma intereseaza fiecare cum isi asterne asa doarme .
Mi se poate inchide contul este o cerere publica pt administrator nu imi mai vad rostul pe acest forum .
|
cum ai auzit de cont inchis hop ai sarit si cu niste explicatii menite sa tina locul si unor scuze. ori esti tare pana la capat ori nu te mai tii in clontz cu lumea in postari.
PS: exista viata si dincolo de cont...
|
PS:Tie cine ti-a cerut parerea te-ai trezit cu fata la cearceaf ?