Originally Posted by buticut:
Asculta aici, imoralule. Mai citeste inca o data ce a scris Gloria si de ce ai primit avertisment. A pomenit ea ceva de jigniri (chit ca ai facut si asta)?
|
gloria nu a spus nimic de jigniri, insa a dat de inteles prin cuvantul " flood" ca s-a intrecut limita prin cuvintele adresate aici. asta e clar ca cineva a folosit un PM catre ea cu anumite plangeri, si asta pt ca ori nu face fata unor replici aicide din partea unora , ori e cu limba in ureche cum sunt altii de pe alte forumuri. ms
PS: vave explicatia ta nu ma intereseaza cum nu ma intereseaza nici ce auzi tu de la unu si altu,desi am o vaga idee cine ti-a suflat in ureche niste vb. menite sa te influenteze.daca vroiai sa fi corecta imi ascultai si mie parerea apoi luai o decizie, nu asa dupa ureche si dupa vechimea contului. eu ti-am cerut sa le stergi si lor postul asa cum ai facut cu al meu. insa nu ai facut nimic, si cel putin eu mi-am format o parere despre ce fel de moderator esti.te felicit, faci o treaba buna aici pe forum

. app. si cu asta inchei ca intamplarea a trecut, insa am vrut sa-ti raspund. daca unii nu fac fata la parerile altora cu privire la anumite chestii , nu este vina mea ca se simt jigniti. sa invete sa faca diferenta intre " o parere" si " o jignire".o zi buna