Originally Posted by Gloria:
cosmin742000 si imoral, am parcurs vreo trei pagini din acest topic in care nu faceti decat flood! primiti amandoi cate un avertisment; urmatoarea abatere nu se va mai solda cu un simplu avertisment.
va invita acum sa ma intrebati, chiar aici, tot ce vroiati sa aflati de la un administrator al acestui forum.
va avertizez, insa, ca intrebarile care si-ar putea gasi raspunsul in regulamentul acestui forum, sau in regulamentul wiki de acordare a punctelor ori la care vi s-a raspuns deja prin mailuri ori mesaje private ma vor face sa-mi confirm teoria ca sunteti troli; si voi actiona in consecinta.
|
Eu am vb destul de civilizat chiar i-am dat si un sfat lui @Liviu in ceea ce priveste unele persoane care tot pun aceleasi intrebari sa nu le mai raspunda ca se vor satura sa tot intrebe.El nu a inteles a inceput sa imi explice mie ce e ala un moderator/administrator cand eu m-am referit la cu totul alceva.Dupa a intervenit si @Paul_aramis la fel sa imi explice mie ce e ala un moderator/adminstrator fara ca sa stie la ce m-am referit eu mai mult, sa ma ia si peste picior fara ca in prealabil sa ii fi adresat o intrebare .Vad ca expresia
trol e uzuala pe acest forum,pacat ca raspunsurile la problemele forumului vin mai greu in schimb jignirile curg ca o cascada chiar si din partea unor moderatori si nu se ia nici o masura din contra tot user-ul e de vina.Dar nu ma intereseaza fiecare cum isi asterne asa doarme .
Mi se poate inchide contul este o cerere publica pt administrator nu imi mai vad rostul pe acest forum .