Originally Posted by Malombra:
închizând un topic de relativ interes, nu canalizezi interesul spre alte zone cinematice, ci doar inhibi niște posibilități de exprimare, bune, rele. probabil crezi că dacă defrișezi terenul, toată lumea se va îndrepta puhoi spre ceea ce rămâne disponibil. chiar crezi asta?
|
De fapt chiar cred asta. Multa lume s-a plans si a fost tinuta la distanta de forum pentru ca erau prea multe persoane care vroiau doar sa creasca numarul de mesaje si era un haos total, mai ales in sectiunile "Film in general" si "Acum pe ecrane" pentru ca-s cele mai accesibile (ar mai fi Cafeneaua, dar de sectiunea respectiva nu-mi prea pasa). Persoanele de genul ala afecteaza negativ apropierea unor persoane cu care ai putea purta un dialog. Dupa cum ti-am zis, asta era o problema destul de mare a forumului inainte. Eu vreau sa descurajez si mai mult modul asta de participare ca cei care au ceva interesant de zis sa aiba un teren mai bun pentru a se desfasura. Si-mi ma bucur ca de cateva luni in mare au ramas doar persoane care-mi plac (nu la modul ca emit pareri cu care sunt de acord, ci la modul ca emit pareri). Si daca o sa te uiti atenta vei vedea ca persoanele respective nu scriu mai deloc in topicuri precum cele pe care le-am inchis.
Originally Posted by Malombra:
să îi faci pe cei activi să redescopere/revigoreze topicuri care ar face prima pagină a acestei secțiuni să arate mai fotogenic.
|
Pentru asta solutia nu mai e atat de usoara si mi-e teama ca nu eu o pot rezolva, mai mult decat sa creez un anumit teren ca persoanele respective sa poata discuta in liniste n-am ce face. Si tocmai despre asta e vorba aici. Am incercat crearea turneului, a avut oarecum priza la inceput, dar apoi s-a cam stins. Incerc iar acum... sa vedem cum merge. Mai mult de atat nu prea pot face si daca as putea nu cred ca as avea timp.
Si tot legat de ultima parte pe care am citat-o. Faptul ca apar persoane care posteaza constant in topicuri de alea fara miza face ca ele sa apara pe prima pagina a sectiunii si ascunde astfel la o prima privire cele cu un subiect mai interesant. O persoana care intra pentru prima data o sa vada exact niste prostii si o sa plece.
Stiu ca pare oarecum incorect fata de cei care nu se pricep prea mult la filme, dar trebuie sa te hotarasti ce vrei, pentru ca ambele tipuri de oameni nu pot exista fara multe luari peste picior, injuraturi si haos. Vreau ca pe forumul asta sa se discute despre film, chiar daca eu nu o pot face atat pe cat as vrea, dar macar ceea ce citesc sa fie interesant.