ma dispera televiziunile care taie [ de ce am impresia ca, constructia asta nu suna bine? ] din filme doar pentru a le putea difuza la o anumita ora.
prima data am observat chestia cu filmul The Expendables difuzat pe Protv la sfarsitul anului trecut cand au fost taiate app. 5 minute de violenta + scena in care il ucid pe tipu' rau.
dupa cei de la Prima au difuzat Kill Bill Vol I unde din nou au taiat niste faze violente. n-am prins finalul pentru ca m-am enervat asa ca nu stiu cum au rezolvat scena din final in care se lupta cu sabii.
acum am impresia ca astia de la protv au taiat si aseara din The Mechanic pentru ca prea putin violent mi s-a parut filmul pentru unul care il are in rol principal pe Statham.
oare televiziunile nu se gandesc la oamenii mai speciali asa ca mine care vor sa mai vada cate-un matz care zboara, ceva creieri imprastiati etc. ? + ca e foarte frustrant sa te uiti la un film si sa vezi ca-ti taie cele mai amuzante faze doar pentru a-i putea incadra difuzarea intr-un anumit interval oral.
mai bine sa le dea dupa 12 noaptea,uncut, difuzand pana atunci Twilight si Pariu cu Viata ca o sa faca audiente mult mai mari.
|