View Single Post
Old 12 Mar 2012, 14:41   #3088
Chambord
x

Chambord

Originally Posted by Malombra:
ar fi fain să se amplaseze boxe la toate colțurile, din care să curgă muzica lor, cu toate că cred că se poate să se ajungă și în altă parte - la finalul din parfumul lui suskind de ex.

Asta patesti cand scapi toata sticla de parfum pe tine sau dai gybe-u' prea tare Btw, one of my all-time fav books. Filmul e average.

Quote:
adică, dacă vine copilul la tine, după ce a văzut california dreamin, și întreabă : mami, mami, de ce a picat curentul, de ce au izbucnit jerbe de lumină? - îi pui gybe, îl lași juma de oră singur și apoi îl întrebi ”no, acum ai înțeles de ce a picat curentul?” .nu cred că voi face asta, dar mă gândesc că nu e imposibil ca sistemul să meargă . educație prin artă - experience it yourself!
sau, dacă întreabă de ce a picat curentul în marilena, îi spui că ai văzut-o pe angelica cu alt băiat, îi pui gybe, îl lași douăj de minute singur și apoi îl întrebi: no, acum ai înțeles de ce? pui și un vraf de șervețele alături. chiar mască de oxigen nu cred că trebe, dar parcă mai știi ce intensități sentimentale pot dezvolta ăștia mici?
do i sound like a torturer

Wow Mal, pe tine chiar te-a afectat filmul ala, We need to kill Kevin sau cum ii zicea ...

Quote:
p.s. anul trecut am văzut în sfârșit și filmul godspeed you! black emperor, după care s-au numit ei.

Da, il am si eu in lista. Cum e ?
Chambord is offline   Reply With Quote sendpm.gif