Eu nu vad cum ajungi sa compari un film de 3-4-5 ore cu un serial care tine 3-4-5 sezoane,daca tot vorbim de rabdare.Care dintre ele crezi ca iti cere mai multa rabdare intr-un final?La filmul minimalist intradevar trebuie nervi de otel daca nu esti un fan al genului,dar chiar si daca e o vizionare grea tot esti constient ca dupa alea 3-5 ore ai terminat cu el.In schimb la seriale e alta treaba pentru ca episoadele tin in medie intre 45 de minute si o ora iar cand ai de-a face cu mai multe sezoane si ajungi sa le vezi,deabia atunci poti spune ca esti rabdator.
Deci ai vazut Breaking bad,Band of brothers,Twin Peaks si Arrested Development.Bun!
Si acum te rog sa-mi spui de ce le-ai vazut pe toate la capat,daca nu ti-au placut?
Cand e vorba de un film,hai ca mai merge sa-l termini chiar daca nu iti place cum decurge,dar sa vezi 4 sezoane dintr-un serial care nu-ti place?Miroase a trolling grav dupa parerea mea.
Practic tu,dupa astea 4 ti-ai format deja parerea despre toate serialele,iar cand ai hotarat sa vezi altul,n-avea nici o sansa din start pentru ca ideea ca o sa fie prost era deja implantata in mintea ta.
Daca tot te plangi de realism,atunci chiar trebuie sa vezi The wire,dar daca nici ala nu iti place chiar nu vad rostul sa mai te uiti la seriale.Eventual sa revii peste o perioada cand esti mai relaxat si nu stai sa despici firul in 4 la fiecare amanunt.