Originally Posted by Flavio:
Originally Posted by Liviu-:
Ai si vreun exemplu in minte?
|
exemplul este din sectiunea "arta gatitului" unde mi-a fost sters un drept la replica posibil de catre vave care nu vrea sa-si puna in cap " prietenii" forumisti stergandu-le si lor posturile. dar ce mai conteaza un moderator nedrept cand aceasta practica nu e pt toti oamenii. e greu sa fi un moderator just. insa nu vreau sa fac din asta un event. ms oricum ca te-au interesat spusele mele mai mult sau mai putin
|
Am șters tot ce mi s-a părut în plus. La topicul respectiv, tu, Flavio, comentezi cel mai adesea ca să înțepi în stânga și în dreapta.
Deși detest în general să dau explicații, voi face o excepție în cazul tău:
1. Nu am prieteni forumiști și nu țin partea nimănui. Chiar dacă țin legătura cu cineva și în afara forumului, unde sunt moderator moderez după cum cred eu, nu după preferințe. Și aici crede-mă că nu glumesc.
2. De mai bine de două luni de zile am cerut un alt moderator care să mă ajute pentru că de obicei la Cafenea erau doi. Mi s-a promis că se rezolva, dar tot singură am rămas.
3. Sunt plecată într-un fel de turneu cu locul de muncă de vreo două săptămâni și mai stau încă vreo două și nu am timp efectiv să citesc absolut tot ce se scrie așa că încerc să moderez cât pot de bine în condițiile date.