Originally Posted by buticut:
Originally Posted by cosmin742000:
"Pentru treaba asta trimite pm lui x , sau pt treaba asta intra pe forumul y "m E asa de greu?
|
Cosmin, o faci intentionat? Esti culmea! Dupa ce ca pui aceeasi intrebare de nenumarate ori, la care ti-am si raspuns concret de vreo doua ori, spunandu-ti sa iei legatura cu StefanDo si Gloria pentru asta, tu ignori raspunsurile ajutatoare si te plangi ca lumea nu te ia in serios. In plus, si inainte de tine au mai fost altii care au pus aceeasi intrebare. Seriously, WTF?
.
|
Buticut multumesc pentru raspuns.Trebuie insa sa iti raspund ca m-am uitat pe toate forumurile unde am postat pana acum , si NICAIERI nu mi-ai zis de StefanDo si Gloria..Oricum eu iti multumesc , e primul raspuns pe care il primesc din partea cuiva (nu stiu daca esti moderator/oare)
Dupa atatea multumiri insa (in cazul in care esti moderator/toare) , cred ca rolul tau ar trebui sa fie sa raspunzi cu rabdare tuturor intrebarilor (serioase sau neserioase) ce se pun indiferent de cate ori si de catre cine..Eu cel putin asa fac acolo unde sunt eu moderator si nici nu iau la misto pe nimeni , nu ii zic nimanui dude , ca e culmea , sau mai stiu eu ce , pentru ca asta e rolul unui moderator , sa dea informatii userilor..
P.S.: In cautarea posturilor mele la care tu mi-ai fi raspuns , am obsevat (nu ca pana acum nu ar fi fost evident) ca activitatea lui Livishor pe aici se rezuma la a jigni , a lua la misto oamenii , sau a zice de nenumarate ori ca nu e treaba lui.Imi pare un om cam ocupat pentru cata treaba nu are.