View Single Post
Old 06 Mar 2012, 01:43   #277
Federico
Snob Elitist

Federico

Originally Posted by omudindulap:
Ete fleosc! Interesul si iubirea fata de cinema se reduc la vizionatul filmelor. Deductia ta este una hazardata. Stiu ca turneul precedent nu s-a bucurat de implicarea asteptata, tinand cont de numarul celor care au participat la selectie, dar te asigur ca nu dezinteresul a fost cel care i-a manat pe cei mai multi sa se dea la fund, ci timiditatea, in cele mai multe cazuri, lipsa timpului, ori incapacitatea de a vorbi despre film (analiza, disectie etc.) sau chiar aroganta unora de aici.

de vazut filme, toti vedem. cinefilul tre sa puna osul la munca extracuriculara. care, cum ziceam si-n primul mesaj de pe topicul asta, se reduce la postludiu hermeneutic si teorie abstracta despre cinema in general.
Quote:
timiditatea
lol. nu-mi spune ca-i chiar si cazul tau.
Quote:
lipsa timpului
just. dar. nu vreau sa ma hazardez in a-mi extrapola experienta personala dar daca nici de 2 filme pe luna n-are un cinefil timp... exceptand faptul ca ar interveni alte prioritati cinematografice pe parcurs (ceea ce nu-i in regula decat in anumite conditii, din moment ce te-ai angajat cu treaba asta)
Quote:
incapacitatea de a vorbi despre film (analiza, disectie etc.)
cel mai solid argument de departe. inclusiv din punctul meu de vedere. dar asta e legata oarecum de ideea lui varu. un cinefil care se respecta ar trebui sa fie-n stare sa lege doua cuvinte despre obiectul muncii sale.
Quote:
aroganta unora de aici
drop some names immediately or i proclaim you on-the-spot a ball-less pussy!