View Single Post
Old 04 Mar 2012, 12:18   #267
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Referitor la 1 si 2: Am lasat o portita pentru cei care nu au vazut filmele. Am spus ca e preferabil ca regizorii sa fie cunoscuti de cei care-i nominalizeaza, dar se poate trece cu vederea in caz ca apare o motivatie aparent solida. Oricum nu pot face politie aici ca sa aflu daca cel care a venit cu nominalizarea a vazut sau nu x filme ale regizorului y.

Si eu m-am gandit ca selectia sa se faca in doua etape, adica mai intai sa apara toate nominalizarile, iar abia apoi sa se voteze, dar am renuntat la idee pentru ca in functie de voturile care apar pe parcurs cei care nominalizeaza isi pot ajusta oarecum propunerile, o data prin filmele propuse pentru un anumit regizor, iar o a doua oara prin eventualele propuneri ramase din cele 4 maxim admise. Astfel, daca cineva face doua propuneri si nu prea sunt bine primite de restul, poate sa-si ajusteze celelalte doua nominalizari in functie de ce crede ca ar putea prinde mai bine.

Ce imi place la modalitatea asta e faptul ca cel care propune regizorii va fi oarecum nevoit sa-si sustina nominalizatii, atat in cadrul selectiei, cat si in cadrul turneului propriu-zis.

Last edited by Liviu- : 04 Mar 2012 at 12:21.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif