View Single Post
Old 04 Mar 2012, 02:15   #264
anaemona
Guru

anaemona

Originally Posted by varu:

In rest, uitati-va ce succes enorm are topicul "Recunoaste poza". Ca la asta se reduc interesul si iubirea fata de cinema: sa recunosti poza !

varule, nu prea stiu de ce ma irita mesajul asta, dar uite ca ma irita si o sa-ti dau niste explicatii, iarasi n-am idee de ce o fac.

Toate topicurile de ghicit poze sint topicuri foarte interesante, dupa mine. Pentru ca nu se pun neaparat filme din ultimele blockbuster-uri si chiar daca se pun, in fine, e un joc care te tine in alerta cu tot felul de filme. Dupa cum am remarcat eu, oamenii nu pun poze la nimereala, ii reprezinta in ceea ce le place, chiar captura pusa nu e una la nimereala, atrage atentia asupra unui anumit moment din filmul ala. E mai mult decit un joc, e un fel de a intra pe aceeasi lungime de unda cu altcineva. Eu de multe ori m-am inspirat din pozele puse de altii, am cautat filmele respective si mi s-au parut destul de interesante incit sa vreau sa le si vad. Mie nu mi se pare deloc un joc inutil si chiar imi pare rau ca interesul pentru el (ele) a scazut foarte mult.