View Single Post
Old 03 Mar 2012, 14:10   #261
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Poate ar fi o idee buna sa incercam alta modalitate decat tipul de selectie pe care am facut-o data trecuta, desi eu cred ca au fost doar vreo cateva filme neinspirate, care au mai avut si sansa sa pice exact la inceput.

Dupa regulile noi limita propunerilor de regizori o ridic la 4, ca sa avem totusi de unde alege. Cer celor care nominalizeaza un regizor sa-si motiveze alegerea si sa fi vazut minim 3 filme din cele pe care le nominalizeaza. Acum vine urmatoarea problema, daca fac asta inseamna ca ceilalti useri nu pot vota/adauga filmele, cel putin nu cei care nu le cunosc. Daca tot e o persoana care alege niste filme presupun ca ar trebui sa ramana alea si pentru turneu. Deci ar trebui ca cineva sa nominalizeze niste regizori cu anumite filme, iar restul sa voteze doar regizorul, pe baza filmelor alese de persoana respectiva. Cu siguranta mi-ar face treaba mea, de a aduna toate datele, mai usoara, dar nu stiu cat de bine ar fi pentru selectia propriu-zisa.

Daca sunteti de acord le modific in felul asta... sau altfel daca aveti o idee mai buna. Daca nu redeschid topicul inceput. Va rog decideti rapid.

Originally Posted by SoricicaMov:
si ideal ar fi ca cei sase propusi sa apara intr-o singura postare, in felul asta ar fi mult mai usor pentru ceilalti sa voteze

Asta nu e o problema pentru ca nominalizatii pot fi gasiti cu tot cu numarul de voturi in primul mesaj din topic, pe care il actualizez zilnic, chiar de mai multe ori. Acum nu am facut-o pentru ca ieri am fost plecat mai toata ziua de la calculator si am ajuns acasa seara tarziu cand au fost puse in discutie regulile de selectie. Dar in mod normal asta nu e deloc o problema, ba chiar as prefera sa posteze de fiecare data cand se face vreo modificare, ca atunci cand actualizez sa nu fiu nevoit sa verific iar toate mesajele, cu toate voturile etc.

Last edited by Liviu- : 03 Mar 2012 at 14:14.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif