View Single Post
Old 03 Mar 2012, 00:03   #244
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Cum sa justifici de ce propui un regizor? Toata ideea turneului e sa vezi filme ale unor regizori pe care nu-i cunosti. In afara de curiozitate si eventual o anumita apreciere de care se bucura filmele pe ce te poti baza? Ca sigur nu poate fi vorba de cunoastere din moment ce nu ai vazut filmele respective. In contextul turneului e putin ilogic ceea ce cereti voi...

Nu, nu asta e motivul pentru care n-am tinut cont, ci faptul ca unii s-ar putea sa se gandeasca la propuneri mai interesante decat altii. Daca vine un user si-mi propune 8 regizori la care nu m-am gandit, dar mi se par mai interesanti decat aia pe care i-am propus eu, pai pe aia o sa-i votez si renunt la "ai mei". Am mai spus de atatea ori, nu decide cel care propune ce intra in turneu, ci ceilalti care sustin sau nu. Ca intr-adevar lumea cand voteaza ar trebui sa fie ceva mai atenta e adevarat, dar ce pot face eu in privinta asta?

Si nu vad cum alea 2 propuneri de fiecare ar rezolva faptul ca unii doar voteaza si nu participa...

LE: Am putea merge pe ideea de a propune maxim 2 regizori pe care ii cunoastem foarte bine. Atunci am avea si ce motivatie sa dam, ar avea sens si chestia asta cu 2 propuneri maxim si lumea n-ar vrea oricum sa faca prea multe propuneri. Dar eu de exemplu nici n-as vrea sa propun in cazul asta... si nu stiu cine ar vrea. De ce as propune niste filme pe care deja le-am vazut? Hai sa zicem ca sunt destule filme pe care as vrea sa le revad, dar sincer as prefera sa o fac in afara turneului.

Last edited by Liviu- : 03 Mar 2012 at 00:17.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif