Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 25 Feb 2012, 16:24   #1187
anaemona
Guru
 
anaemona
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 2,704
klaudya, le-am facut extrem de simplu. Felii de piine (nici macar n-am avut o piine speciala) unse cu amestec de ulei si usturoi pisat la cuptor. Scoase dupa aprox 10 minute am pus ciupercile tocate, deja inabusite si scurse de apa amestecate cu putin ulei de masline, usturoi si busuioc proaspat. Deasuprea am presarat putina brinza rasa fin. Am avut un ghiveci cu 4 fire de busuioc, le mergea atit de bine si dintr-o data acum citeva saptamini au murit toate, unul dupa altul, nici n-am apucat sa incerc sa le mut in alt ghiveci

rvn, sa tot fiu in criza asa, adica ciuperci, usturoi, masline din belsug am zis ca maninc si carne, dar chiar nu i-as fi vazut rostul linga bruschettele astea. Au mers la fix cu un vin rosu, sper sa nu apara cunoscatorii de vinuri sa-mi spuna ce combinatie proasta am putut face

rvn, ce sint bucatile alea albe din salata? cascaval/brinza sau ceva leguma?
__________________
"Bravery is by far the kindest word for stupidity."
anaemona is offline   Reply With Quote sendpm.gif