Nu m-ar mira deloc sa ia Artistul scenariul, pentru ca cei care se voteaza se gandesc in felul urmator: Ok, am bifat Artistul la Regie si Film...pai atunci de ce sa nu-i dau si scenariul? Ca doar fara scenariu nu avem film. Nu are prea multe dialoguri

si acele title cards contin replici putin cam cheesy, ce sa mai zic ca uneori replicile de pe title cards nu se sincronizeaza cu ce spun ei, dar un scenariu nu consista doar din replici, ci contureaza povestea. Nu m-as bucura sa il ia Artistul, dar e foarte probabil. Daca nu ar fi Woody pe acolo, as miza pe el. Problema e ca ei il adora pe Woody, desi poate s-au saturat tot sa il premieze si el sa nu mearga deloc la ceremonii. Poate se gandesc ca nu are rost sa ii dea vreun Oscar, ca oricum nu ii pasa. Totusi, 3 Oscaruri in aceeasi noapte pentru Hazanavicius...cam too much. Cea mai placuta surpriza ar fi ca A Separation sa fie noul Hable con Ella si sa fie cel mai recent film not in English care ia Oscarul pentru scenariu. Mi-as dori sa il ia el. Daca A Separation ia scenariul, o sa fiu fericita

.
Pe Dujardin il am la favoriti de multa vreme, inca de cand pe aici se vehicula numele lui George. Surpriza pentru mine ar fi sa NU il ia Dujardin. Cat despre Viola - Meryl, Meryl il are pe Weinstein in spate, dar nu cred ca va fi de ajuns.
I'll be very pissed daca Artistul ia cinematography in locul Copacului si ii fura Oscarul lui Lubezki, care si asa a fost furat in repetate randuri.
Am fost vizionara cu Rango, l-am dat drept castigator inca dinainte de nominalizari, stiam ca nu va fi nimic de Tintin, pentru ca Academia e anti-motion capture

.