View Single Post
Old 24 Feb 2012, 18:02   #3040
Malombra
Guru

Malombra

@Chambord

acum eu tre să citez un guru, sau mai degrabă o gură celebră, cam în genul: ” băăă, tu mă faci pă mine bagaboantăă? sărăcieeee!!” eu cred că nichita s-a exilat la oraș pentru că la țară nu a cruțat nici un car fără să-l crape. nichita a scufundat și titanicul. și aisbergul, pentru că a încercat să se salveze cățărându-de pe el. ce, nu ați observat că nu s-a mai auzit nimic de aisberg, el care trebuia condamnat pentru crime împotriva umanității?? ochi pentru ochi, vorba aia. nichita the avenger.

(nu am nimic cu satul - Almașu Sec )

fain clipul, ceva între iubirile unei blonde de forman și adio arme din 32 (fără vome, că atunci nu erau așa postmoderni) . cold weather ? m-ai pierdut acolo, clueless.

zilele astea mi-am amintit de o trupă care mi-a plăcut acum câțiva ani. am văzut că au băgat ceva și pe youtube . trupa e ce ar fi făcut probabil amanda palmer dacă ar fi fost strict instrumentistă și ar fi ținut un violoncel între picioare. (swooooon)
partea de ilustrație putea fi mai bună, pe alocuri e ca o ploaie de nuci în perete. mersi și de atât .

http://www.youtube.com/watch?v=DTr3K...eature=related

Last edited by Malombra : 24 Feb 2012 at 18:06.
Malombra is offline   Reply With Quote sendpm.gif