View Single Post
Old 18 Feb 2012, 22:35   #311
Chambord
x

Chambord

@buti: un click pe profil ? nu crezi ca-mi ceri prea mult ? Cred ca sunt userul cu cei mai putini "prieteni" de pe forumul asta. N-am dat niciodata add la nimeni (nu din condescendenta, sunt multi useri pe care ii consider prieteni fara sa imi bat capul sa "oficializam relatia" bagandu-ne prin liste ca la FeBe), accept am dat doar la cei care mi-au trimis invitatii si vorbisem vreodata cu ei, click pe profile nu dau decat din greseala. I'm so lonely brroken aaaaaaaangel I'm so lonely liiisten to my heart

@Malombra: You're so sweet and innocent. Scumpa ta "colega de pe mubi" este draga noastra secret agent Soricica Mov. Cei din The Circus ii spun Karla. Dosarele pe care le-ai primit despre noi sunt "fabricate". Nu e absolut nimic adevarat. Sper ca nu te-ai apucat sa pasezi mai departe informatiile catre americani. Iti imaginezi ce patesti cand or sa afle ca i-ai tras pe sfoara.

And speaking of mubi. Curios ca tu zici i-ai parasit tocmai cand m-am apucat eu de ei. Btw, nu esti tu cea care avea in topul pe 1991 un film cu Hoffbrauhaus (al carui titlu mi-a starnit mie tot felul de nostalgii) ?

LE: Checked. Era Stavrog​in. Anyway, tre sa-ti mai citesc viata si opera pe-acolo cand oi avea timp si rabdare.

Last edited by Chambord : 18 Feb 2012 at 22:42.
Chambord is offline   Reply With Quote sendpm.gif