View Single Post
Old 17 Feb 2012, 16:39   #4060
t0nka
Veteran

t0nka

Originally Posted by Kriss_Kringle:
Te tin in priza prin prostia lor ca tipa la orice atingere de minge de parca o sa vada vreun gol a la Van Bronkhorst ca la Cupa Mondiala.
Cei mai buni comentatori sunt pe Eurosport,care comenteaza Bundesliga si acum 2 ani comentau Premier League.Lista e alcatuita din Emil Gradinescu,Ioan Viorel,Manolo Terzian(nu l-am halit niciodata dar fata de restul,merge),Bogdan Nevel si Cristi Petre parca,dar am impresia ca mai sunt cativa pe care ii omit.
Mai imi place si Olaianos pentru ca e decent si nu are iesiri de handicapat,ceea ce nu pot spune despre Mironica care parca se transforma din Jekyll in Hyde cand mai comenteaza meciurile Romaniei.Tin minte si acum cand facea spume la gura in meciul dintre noi si Franta si a dat Remy gol din offside.
Probabil si Cosmescu ar intra la comentatori buni pentru ca are o voce inconfundabila si stie ce zice de cele mai multe ori.
Favoritul meu e Ioan Viorel pentru ca stie sa explice si schimbarile tactice din timpul meciului si e bine informat de obicei,cum sunt toti de la Eurosport de fel.

cel mai "tare" e cel dupa digi...e fenomenal omu, zici ca el joaca. tipa la fiecare faza de ai impresia ca se da 1 gol la 20 de secunde