Originally Posted by ghost90:
vave tu te referi la o echipa de fatbal ca la un club adica:FC Steaua Bucuresti,FC Universitatea Cluj,Kolozsvári Vasutas Sport Club?Sau te referi la echipa strict prin componenta ei reprezentata de jucatori?Ca aci nu inteleg eu  .
|
Păi eu asta încercam să aflu. Cum percepeți voi o echipă? Mie mi s-a creat impresia că pentru unii, echipa reprezintră strict tricourile purtate de jucători. Adică azi îl poartă unul, mâine îl poartă altul. Ceea ce am spus făcea referire la faptul că se fac o grămadă de transferuri, iar întrebarea mea era ții cu omul sau cu echipa? Iar de aici dilema cu echipa... dacă ții cu echipa, echipa nu e făcută din oameni? Ugh... nu mai prea fac sens. Scuze, da' nu știu cum să explic mai bine dilema mea. De aia dădusem exemplul din F1.
Cât despre meciul de ieri, la fel ca data trecută tot finalul l-am prins. În timp ce ei se "zdrobeau" pe teren, eu eram preocupată de terenul efectiv. De ce arăta așa (adică de la careu până la tușă părea uscat)?

(știu, știu... întrebare de ne-inițiat) Am prins totuși ultimul gol... și cam atât.