Thread: Oscars 2012
View Single Post
Old 14 Feb 2012, 18:37   #170
buticut
Guru

buticut

Mai, asta face si Meryl Streep la fiecare discurs, spune cat de mult ar merita premiul Viola Davis, dar Harvey mizeaza foarte mult cu Meryl pe cartea ca de peste 20 de ani n-a mai luat un Oscar bla bla si acum se chinuie tare sa o faca front runner cu un film considerati de multi mediocru. Doar in 30% din cazuri o actrita a luat Oscarul fara ca filmul sau sa fie nominalizat la Best Picture si ceva imi spune ca Academia o sa astepte un rol de-al ei intr-un film cu adevarat maret ca sa o premieze, mai ales ca are aliniate Great Hope Springs si August: Osage County pentru urmatorii doi ani. Nu stiu daca o sa tina faza cu long overdue, anul trecut, cu Annette Bening, care era si presedinta academiei n-a tinut, la fel cum n-a fost vorba nici de split votes, chestie care tot se aduce in discutie. Am vazut galeria de la NYT acum ceva vreme. Personajul in sine e mai inspaimantator, nu neaparat interpretarea. Brad Eraserhead mi-a amintit de rolul sau din 12 Monkeys.

Avantajul lui Clooney e ca e un good player si good sport. Toata lumea il iubeste, e respectat de colegii sai, are o reputatie desavarsita si pare sa se simta mereu bine la orice luncheon sau festivitate. La urma urmei asa a luat si Sandra Bullock Oscarul acum doi ani si ea spre deosebire de Meryl, nominalizata si atunci, avea The Blind Side in lista la Best Pic. Ma gandesc acum daca nu o sa ii dea un Oscar compensatoriu pentru The Ides of March si sa lase mult ravnita statueta pt Best Leading Actor pe mai tarziu.

Last edited by buticut : 14 Feb 2012 at 18:45.
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif