View Single Post
Old 12 Feb 2012, 20:24   #179
danonino
Guru

danonino

Originally Posted by Liviu-:
Originally Posted by zgubi:
Multe lucruri pot fi folosite si in scop educativ.Odata cu interzicerea acestora sunt curioasa cat de "culte" vor fi generatiile viitoare.
Exact, ca sa ingramadeste lumea in a pirata filme de Tarkovski si carti de Dostoievski. Nu zic ca n-ai dreptate, dar chestia asta e intr-o proportie atat de mica incat nici nu poate fi luata in serios ca argument, mai ales cand tu vorbesti de generatii, deci de mase de oameni.
Esti prost. Trebuie sa recunosc, chiar esti. Stay with me, follow my lead. O sa iti demonstrez.

Intai: cine esti tu sa decizi ce lucru e cult si ce nu e? Observ ca ai valente de dictator, doar tu sa decizi ce bun si ce rau. Cat despre felul cum incerci tu sa te dai tu drept mare intelectual, mare om de cultura, am mai spus, esti un papagal si un complexat. Plus, sa nu uiti si prima propozitie pe care ti-am adresat-o, adica: "Esti prost."

Eu zic ca si oamenii bolnavi de sindromul down sunt mult mai putini de cat milioanele de oameni sanatosi, proportia e mica. Eu zic sa nu ii mai luam in considerare, sa nu le mai dam nimic, nici un ajutor, nimic nimic. Prea putini ca sa fie luati in considerare.
Cateva mii de persoane sunt sinistrati acum, complet izolati, cu blocuri de zapada in jurul lor, Ma, dar sunt cateva mii, proportia e mica, zic sa nu ii luam in considerare, nu ii mai ajutam, nu nimica. Da-i in pula mea, prea putini.

Sper ca ai inteles demonstratia.

Si ma intreb cati din aia de acolo s-au dus doar sa-si faca poze cu niste masti si apoi sa plece acasa...
Ai fost cumva acolo?

Iar eu ma intreb cam cat de retardate mintal trebuie sa fi fost persoanele care te-au facut pe tine.
Originally Posted by paul_aramis:
LE: s-au lau în calcul şi copii, homleşii şi gură-cască?
Cumva ai fost acolo?
Cati retardati sunt in fata calculatorului tau? Sigur exista cel putin unul.

LE: Eu ma retrag, las protestatarul bine intentionat sa vegheze pentru mine

Retrage-o si pe ma-ta odata cu tine. Ultima oara cand a fost lasata de capul ei, ai iesit tu. Nu vrem sa se repete aceeasi greseala.

Inca ceva, sa te linistesc. Nu a iesit nimeni pentru tine in strada, dar absolut nimeni. Protestatarii aia au iesit pentru ei, nu pentru papagalul ala de Liviu- aka "disectia filmului",

Last edited by danonino : 12 Feb 2012 at 20:30.
danonino is offline   Reply With Quote sendpm.gif