View Single Post
Old 12 Feb 2012, 17:53   #168
cosmin742000
Guru

cosmin742000

Originally Posted by paul_aramis:
Originally Posted by cosmin742000:
Tu si aramis in schimb sunteti (dupa numarul de postari) activisti pe cinemagia si in timpul liber (care cred ca e mult) carcotasi..

şi te oftici, ai?

Originally Posted by cosmin742000:
Chiar si asa , desi eu am numarat si ai avut intr-o saptamana peste 7000 de puncte din poze , 500 pe saptamana e foarte mult .Mie mi-au aprobat pana acum din peste 80000 trimise , toate foarte bune ( eu fac si upload si stiu ca numarul celor care trage un film e proportional cu , calitatea screenshooturilor) mi-au aprobat 837 in 6 luni..

și tu ce dreaqu ești?

Originally Posted by ghost90:
Ba nicicum nu-i bine.Cand oamenii stau in casa fiind bataia de joc a unui sistem suntem penibili ca nu avem pic de demnitate.Cand ies in strada sa-si spuna pasurile si sa-si verse ura cumulata de atata vreme,ii faceti de cacat,cum ca ar fi homelesi,prunci si feisbucisti.Ie-te ca eu nu-s nici fara casa(inca),nici copil mic(teoretic) si n-am nici feisbuc.Si au fost o gramada de oameni cat se poate de respectabili.

vezi ceva în neregulă în postarea ta? dacă da, e bine. dacă nu, iar e bine.

în rest ia benoclează-te puțin la pozele alea postate de băiețaș și zi-mi că toți ăia de acolo se aflau în stradă pentru un motiv bine determinat și știau ce fac. mai ales ăia respectabili.

Dupa cum ziceam prosti ,da multi si impertinenti si ipocriti: vezi citatul:
Mitocanul s-a născut jignit.
Şi o floare îl poate jigni.

Last edited by cosmin742000 : 12 Feb 2012 at 17:55.
cosmin742000 is offline   Reply With Quote sendpm.gif