View Single Post
Old 09 Feb 2012, 16:37   #2619
Malombra
Guru

Malombra

ce mă enervează?
1.mă enervează când români care vorbesc cu ”mail-ul care ți l-am trimis ieri” și nu ”pe care ți l-am trimis ieri” pozează în corporatiști.
2. mă enervează că identificăm oamenii cu meseriile lor, iar despre calitățile lor nu am ști să spunem o vorbă, pentru că oamenii, dincolo de profesii, nu există.
3. mă enervează să știu că utilitatea unei chete se vede: nu am bani să-mi iau o lopată, dar dacă punem bani, tot blocul, luăm o lopată ca se deszăpezim în față. în schimb, utilitatea strângerii, în doze mărunte, a curajului din dotare, căci da, e în doze mici, doar nu vă așteptați să fim o națiune de supereroi, ei bine, aia nu se vede. sau poate că e bănuiala că celălalt pune mai puțin ca tine. banul se vede, că-s 2 lei, că-s 3, curajul însă nu se vede, e impalpabil, ținut cu grijă, băgat într-un ciorap imaginar până ți-l fac moliile ferfeniță și nu mai știi de unde să-l iei. și de curajul fiecăruia dintre colegii mei am nevoie acum, când fiecare se supără că primește prea puțin, dar li-i frică să zică.
4. mă enervează oscarurile care au loc fără ca bela tarr, cu calul lui, care-i mai breaz decât cel al lui spielberg, să fie menționat măcar la o categorie. urât și nașpa eveniment.

Last edited by Malombra : 09 Feb 2012 at 19:17.
Malombra is offline   Reply With Quote sendpm.gif