deci....
in primul rand materia este foarte stufoasa, ma refer la materia din manuale.... think ca ce facem noi la matematica in clasa a 12 , profil mate info, fac studentii in anumite facultati din vest sau de peste ocean. si aici nu ma refern numai la matematica, ci si la fizica, chimie etc...
tin minte cand eram elev, si trebuia sa invat o gramada de formule la fizica sau la matematica, sau la chimie, formule care au intrat pe o ureche si au iesit pe alta, cand trecea lectia.... in cazul meu, trebuie sa recunosc ca nu mi-au folosit la nimic, dar absolut la nimic.
apoi ce zice amicul ceachi despre literatura... asa credeam si eu in liceu, nu intelegeam de ce ma punea profa sa invat luceafarul,, sau cand am avut glossa etc....
dar cand am ajuns la o varsta si macar ma pot lauda ca am citit luceafarul si ca am reusit sa inteleg, si am reusit sa citesc cu alti ochi si mai ales cu alta minte , mi-am dat seama cat de fraier am fost in liceu, ca nu am vb cu profesoara... nu am pus intrebari, nu m-am bagat in discutiile din clasa legate de opera respectiva... asa ca ceachi.... citeste cat mai mult, fi smart, (vezi ca pe viitor o sa te ajute cand mergi la facultate la cluj sau undeva... si o sa te dai cult, fetele love it

) si o sa ai numai avantaje, sfatu meu