Haideți să fac(em) altfel. Schimb numele topicului în "s-a întâmplat azi" și vor fi scrise lucruri importante din istorie care s-au întâmplat în ziua postării (dar evident
fără să dăm copy paste la o ditamai lista). Am căutat un pic și nu am găsit un post asemănător, dacă își amintește cineva de unul vă rog să îmi spuneți ca să pot muta discuțiile astea acolo.
Deci, ce ziceți?
Pentru că m-a făcut iiii curioasă m-am uitat un pic pe wiki și uite ce am găsit:
1948 – The formal creation of the Korean People's Army of North Korea is announced.
1960 – The first eight brass star plaques are installed in the Hollywood Walk of Fame.
1978 – Proceedings of the United States Senate are broadcast on radio for the first time.
2001 – Disney California Adventure Park opens to the public as part of the Disneyland Resort in Anaheim, California.
Nașteri (câteva care mi-au sărit în ochi):
1828 – Jules Verne, French author (d. 1905)
1925 – Jack Lemmon, American actor and film director (d. 2001)
1941 – Nick Nolte, American actor
Se pare că tot azi, unii sărbătoresc Nirvana Day (Mahayana Buddhism). No, asta da informație!
l.e. charles nu am apucat să citesc înainte ce ai scris tu, dar ai prins ideea înainte să apuc eu să o public.