Originally Posted by anaemona:
De ce ar alege cineva o capodopera din '34 cind stie ca celalalt poate alege cel mai la moda film din 2011 si orice capodopera paleste in fata modei  Depinde bineinteles cine voteaza, dar mie mi se pare ca din start filmele se vor alege pentru popularitate si nu pentru calitate. Sint destule filme care le-ar intruni pe amindoua, dar cu cit te duci mai departe in timp sansele de cistig iti scad, si-atunci facem turneu din anii 2000.
|
Pai ca sa fie fair, ar trebui ca filmele sa fie din aceeasi perioada. De ex pe langa userii care se trag la sorti pt dueluri, sa se traga la sorti si din ce perioada vor trebui sa aleaga un film: 1990s, 2000s, 1980s and so on, astfel incat daca le pica za 2000s, sa fie Inception vs Drive de ex si nu Drive vs City Lights. Felicitari si din partea mea, am urmarit concursul chiar daca nu am participat si am mai adaugat multe filme pe lista. Cred ca o sa imi fac curaj sa particip la urmatorul, chiar daca comentariile mele probabil ca nu vor fi la fel de pertinente ca ale voastre.