Originally Posted by sergiuseling:
Chestia asta cu verificatul telefoanelor și al nu știu mai ce e puțin cam mult, dar țin minte cum m-am dus prin Franța, Germania în lunile de după 11 septembrie 2011 și la intrarea în orice magazin mi se controla geanta care o aveam la mine. Și n-am văzut pe nimeni să comenteze.
Și eu zic că e cam mult, dar ceva trebuie făcut.
Legat de ACTA eu sunt aproape în totalitate de acord. Dacă nu s-ar mai pirata atâta și toți am plăti bani pe divertisment poate ar ajunge și la noi servicii ca Netflix, xbox live. Și de ce nu chiar mai multe filme prin cinematografe.
Eu așa văd: scade pirateria => cresc vânzările, crește concurența => scad prețurile și avem mai multe servicii.
|
De unde sa platim bani pe divertisment daca salariul minim pe economie e 700 de lei?Practic,ce spui tu e ca cine nu-si permite o carte,un film,un cd cu muzica e condamnat sa ramana pe dinafara.
Eu ma indoiesc in totalitate ca n-ai apelat niciodata la piraterie, si fara ea foarte multi de pe forumul asta,inclusiv eu n-am fi avut ocazia sa vedem filme clasice sau ascultam o muzica buna.Mi se pare corect ca dupa ce ai vazut/auzit ceva piratat si ti-a placut,sa faci un efort si sa cumperi originalul ca sa fie respectat si autorul pana la urma dar practic tu sustii ca doar cei privilegiati(financiar) sa aiba acces la informatie.