View Single Post
Old 07 Feb 2012, 07:36   #84
aniela07
Guru

aniela07

Originally Posted by Cristina_:
Dar de ce sa protestezi impotriva ACTA? Cineva lucreaza pentru ceva si pe urma sa vina alta persoana si sa ia gratis? Pirateria nu va dispare dar ACTA mai protejeaza copyrights.

Legi care sa protejeze drepturile de autor exista deja. Legi care sa-mi scormoneasca in chiloti daca nu cumva mi-am bagat in c... vreun dvd piratat cu varianta mai lunga cu 30 de minute a lui Metropolis nu sunt inca. Si nici nu vreau sa fie. De ce sa accept legi care imi intra cu bocancii in viata privata? Pentru bugetul meu, imi cumpar legal destule carti si ma duc la suficiente filme. Dar accesul (cel putin in Romania) la noile aparitii literare si la filmele vechi este foarte limitat (pentru ca suntem, ca si multi altii, o natie care nu stie sa aleaga ce sa consume, asa ca halim tot ce ni se arunca). De ce sa dau 25 de lire pentru o comanda mizera de pe Amazon? Sau de ce sa dau 20 de euro la Fnac pentru carti de 30 de euro?
Cei care se simt neajutorati si vor un big brother in viata lor sunt invitati in State. Pe acolo voi calca si eu atunci cand o sa vreau sa mi se apere drepturile de catre niste legi abuzive. Pana atunci, i'm an only child!
aniela07 is offline   Reply With Quote sendpm.gif