View Single Post
Old 06 Feb 2012, 20:56   #3092
cosmin742000
Guru

cosmin742000

Originally Posted by cosmin742000:
Originally Posted by imoral:
Originally Posted by imoral:
Observ foarte foarte foarte multi prosti .Ei cred ca daca , au bani (de unde nu stiu , ca de muncit cinstit in Romania nu mai munceste nimeni)si isi permit sa mearga , sau i-a blagoslovit nu stiu cine cu un cinema in orasul ( a se citi cotetul|) unde vietuiesc., sau sa dea bani pe DVD-uri .ACTA , nu i va va afecta si pe ei.Cat de prost sa fi sa nu vezi ca in Romania s-a semnat acordul de a discuta despre ACTA.numai si numai si numai pt a putea sa ne verifice legal mailurile si convorbirile.Ii doare la basca pe cei care au semnat de piraterie.(nici nu stiau ca e pirateria e scopul principal de fatada).Oricum nu stau eu educ toti decervelatii acum. M-a enervat insa prostia imorala :" ha ha ha , ce va faceti voi astia care piratati , dupa ACTA , ce o sa mai plangeti dupa DVD-uri. ha ha ha"Cat de dobitoc sa fii sa debitezi asa ceva?

Tu ai citit ce am vrut sa zic bai cotetule ?

Pana a ma face pe mine dobitoc tu invata a scrie

Asta ai zis "Ha ha ce faceti, dupa ce intra legea ACTA in vigoarea cum mai primiti voi DVD-ul?"

Acum eu stiu ca nu am nicio greseala gramaticala , pt ca eu stiu sa scriu romaneste , dar tu care zici de mine " sa invat a scrie" tu , te uiti ce fel ai scris? :"Tu ai citit ce am vrut sa zic"
Corect era " Tu ai INTELES ce am vrut sa zic" Si normal ca am inteles , L-am inteles eu pe Llosa ( asta e scriitor nu e jucator de fotbal) , si sa nu inteleg ce debitezi tu ?

Rade ciob de oala sparta (te uiti ce fel ai scris? sau te-ai uitat in ce fel ai scris ? )
Sau folosesti, limbaj de messenger sau IRC in loc de pentru ai scris pt ,ce pt...te-a durut ..

Marioa Varga Llosa nu cred ca ar fi scris (pt) ca tine sau ma insel?

Si in al doilea rand, nu te-am jignit daca la tine pe strada sau in cartier asa se vorbeste e problema ta.Dar din cate stiu, asta e un forum cu oameni cu un QI bun nu i-as suspecta de prostie dar in ceea ce te priveste e o treaba cronica.

Deci conchid ,in a zice ca desi l-ai inteles sau citit pe Mario Varga Llosa iti mai lipesesc cei 7 ani de acasa .

Ti se potriveste, poza de la avatar 100%

E clar , nu am cu cine sa vorbesc asa ca o sa inchei aceasta discutie .Nu ai avut ce gasi in neregula la scrisul meu si te-ai luat de pentru . Ai cautat mult ? Ti-ai scremut mult neuronul? Pe de alta parte tu ai fost cel care a inceput .persoana din avatarul meu este o actrita , Anna Falchi (asta e actrita )se numeste , si as vrea sa fiu/ arat ca ea , asa ca aici nu m-ai nimerit cu jignirea. In schimb tu ti-ai ales nickul ( porecla - ca sa intelegi si tu sa nu mai zici ca vorbesc ca pe mirc) foarte bine.
cosmin742000 is offline   Reply With Quote sendpm.gif